Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Isnin, Mac 21, 2011

SILA TANGKAP PENGANJUR TAYANGAN VIDEO LUCAH


ANWAR PERUT BUNCIT? KAH!KAH!KAH! HUHU!! HAHA!! HUHU!! HAHA!!


Blog ini menggesa pihak Polis menangkap penganjur Tayangan Video lucah yang menayangkan video lucah seseorang di sebuah hotel mewah pagi ini. Tidak syak lagi penganjur kepada tayangan telah menyalahi undang-undang dengan menayangkan video lucah dan juga menyimpan video lucah.

Para penonton juga mesti ditangkap dan disoal siasat keranan menonton video yang salah di sisi undang-undang.
Pagi tadi media melaporkan bahawa sekumpulan wartawan telah dipertontonkan dengan video lucah seorang yang dikatakan Pemimpin parti politik tersohor. Ada blog yang mendakwa pelakon video itu adalah Anwar Ibrahim.

Samada benar atau tidak dakwaan itu, video itu asli atau palsu yang penting penganjur itu mesti ditangkap kerana menyalahi undang-undang menayangkan video lucah. Pada masa yang sama pihak berwajib juga mesti menyiasat siapa yang membuat video dan siapa pelakonnya. Jika terdapat kesalahan hadapkan semua mereka yang bersalah termasuk 'taukeh panggung' itu sekali.mutaligat

KONGSI CERITA INI MELALUI FACEBOOK

7 ulasan:

  1. ya memang negara ada undang2 itu..tapi mahukah undang2 itu terpakai jika yg terkena ialah puak2 depa??????

    BalasPadam
  2. huhuu...kelakar sgguh tengok buletin utama td psl kes ni. Boleh ugut kat tv plak nk siarkan video ni kpd umum kalo xserah diri. Makin pelik la manusia ni. Buat malu kt bebudak jer

    BalasPadam
  3. hmmmm.. mcm2 penemuan luar biasa zaman skarang.. jom teengok..

    BalasPadam
  4. Industri perhotelan di Malaysia Boleh percaya ka.Ada ambil gambar orang dalam bilek. Lepas itu hotel mewah tayang kat public pula blue video. Hotel industry boleh merudum. Tidoq dirumah lebeh baik atau dalam kereta je.

    BalasPadam
  5. Aku sokong tindakan dorang buat tayang Video tu secara terbuka dan umum...kalau secara tersembunyi nanti tak ramai yang jadi saksi, bila ramai yang tengok maka tak der la blogger nak memandai-mandai buat andaian sendiri....dalam waktu sekarang kena jelaskan kepada orang ramai apa yang telah berlaku...sekiranya tidak betul takkan ramai orang boleh tertipu dan sekiranya betul terimalah kesan dan akibatnya nanti...

    BalasPadam
  6. Tanpa Nama22/3/11 1:22 PG

    Juak2 yg buat video ni nak tengok feedback...dan dia orang pun dah rancang nak buat ape lpas ni...supaya Pak Nuar kojol dan tersungkok...so..hati2lah....Apapun perancangan mereka..Perancangan ALLAH lagi besar..kita pun akan tunggu dan lihat..Dari Pemerhati Politik..

    BalasPadam
  7. Salam Yob, sat lagi ada tajuk "A----- Had Sex with an Alien"!

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive