Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Sabtu, April 24, 2010

Apasal baju putih je ramai?



Tengok pada gambar yang ditunjukkan tv1 ni, tak ramai la peminat Najib yang serbu dia masa lawatan di sebuah pekan kat Hulu Selangor ni.Yang meramaikan cuma body guard,wartawan,ahli umno,ahli mca dan ahli mic. Nampak ramai yang berbaju putih tu ahli-ahli parti bersekutu bn saja tu kot.Depa tu la tolong cover line ke hulu - ke hilir.

Inilah sebenarnya petunjuk sokongan rakyat kepada BN semakin meningkat seperti kata tpm....kah! kah! kah!

Share

1 ulasan:

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive