Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Khamis, April 22, 2010

Tengok TV nak termuntah






Seminggu dua ni gua tak berselera makan malam.Rasa loya anak tekak tengok berita kat tv.

Kesian tengok BN,terpaksa bawa orang dari tempat lain pi buat press conference kat Hulu Selangor.Konon-konon PR dah rapuh sebab ada orang keluar parti.

Dey macha!!! itu saja ka idea yang hangpa ada sejak turun temurun? setiap kali ada pilihanraya,skrip hangpa sama saja.Orang dah muak la dengan berita berat sebelah macam tu....kah! kah! kah!






4 ulasan:

  1. Salam...
    Tahan je lah loya demo tu..Tv memang mengarut 500/100 dalam musim PRK..Tapi kadang perlu juga dilihat untuk tengok apa isu yang dimainkan.

    BalasPadam
  2. Uniknya cara Zaid bersukan kuda, jauh beza cara Tuanku Mizan dan Tun M! Baca di sini:
    http://satulimatiga.blogspot.com/2010/04/uniknya-cara-zaid-bersukan-kuda-jauh.html

    BalasPadam
  3. pakngah santan22/4/10 11:05 PG

    awat hang tak muntah terus? keluar segala kotoran yang bergelumang di dalam badan. mungkin lepas muntah, baru boleh berfikiran dengan waras.

    BalasPadam
  4. aku tunggu nak muntah bila time diumumkan Bn tewas nanti...kahkahkah

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive