Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Khamis, Ogos 26, 2010

Silap la Penang bagi duit raya RM400 je...



Berita baik untuk semua pegawai kerajaan dari Gred 1 hingga 54. Kerajaan setuju untuk beri 'Bantuan Khas Kewangan' sebanyak RM500 sebagai sumbangan sebelum 1 Syawal.

Kalau Lim Guan Eng hari tu kasi RM1000 kat penjawat awam di Penang,dah tentu Najib kena bagi RM1500 duit raya untuk kakitangan kerajaan.Biaq nampak lebih beb..nak cover line la tu...

Tengok la,dalam pada Lim Guan Eng kasi RM400,Najib kasi lebih RM100 jadi RM500.
Kah!kah!kah!

Apa-apa pun kita ucapkan tahniah dan terima kasih kepada kerajaan Pulau Pinang dan juga kerajaan persekutuan kerana memberi duit raya ini.



5 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Lim Guan Eng patut tunggu sat biar Najib bagi dulu 500. Lepas tu Guan Eng naikkan sikit jadi 550 barulah dia lebih hero dari Najib. Orang Penang pun tambah sayang dengan Guan Eng. Bertambahlah doa di masjid-masjid untuknya.
    Kahkahkahkah!

    BalasPadam
  3. Najib yang bagi RM 500, tapi Lim Guan Eng yang aku nak ucapkan terima kasih... wakaakkakaa.. tauu tak per..

    BalasPadam
  4. Terima kasih... Lim Guan Eng, mudah - mudah anda akan diberikan hidayah oleh ALLAH.

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama30/8/10 9:49 PG

    bodoh lepa ni..dari bg hidayah kt guan eng baik bg hidayah kt najib..PM trus..
    tp sbnaqnya penang patot dapat 9rat(400 + 500) mcm selangoq dpt rm1000(500 + 500)....tapi da kena mnipulasi dgn cina sikapiaq ni dapat la tmbahan rm200 jd la rm600 konon nk tunjukkan dia lg hero..tp at last harini(30/8/2010) si kapiaq guan eng call bendahari pg td kata cancel lg 100 dan jd rm500 shj..bod* lah ampa yg bod* ni nk sokong cina..patot la ampa susah nk besyukoq kt tuhan,,hati benak mcm B>b>

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive