Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Isnin, Ogos 16, 2010

Bendera 1Malaysia ganti Jalur Gemilang?



Sejak bila bendera kita berubah

KUALA LUMPUR, 16 Ogos: Sejak bila Jalur Gemilang ditambah dgn tanda 1Malaysia? Tidakkah ini mencemar bendera kebangsaan? Siapa keluarkan? Kenapa jual pada murid2?

Demikian soalan bertubi-tubi dari Timbalan Presiden PKR, Dr Syed Husin Ali dalam twitter.

Ini berikutan penemuan satu bendera baru iaitu Jalur Gemilang yang diletakkan logo 1 Malaysia di tengah-tengahnya.

Harakahdaily

5 ulasan:

  1. Perosak semangat Patriotik etul la.

    BalasPadam
  2. ni negara bapak najib altantuya le, sebab tu para pengampu dok tokok tambah apa yang ada, memang puki mak malaysia ada PM yang rosak akhlaknya, aku hidup dah 42 tahun, ni kali pertama aku tengok bendera malaysia ada logo 1 malaysia, macam cibai

    BalasPadam
  3. bai, ckp byk pun tak guna. sapa2 yg ada sampel tu, ha bawak gi balai, buat report.

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive