Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comSabtu, Mac 13, 2010

Tetap sokong PR walaupun pemimpin bertukar jadi katak

Gambar : Lautan Manusia di Seberang Jaya pula...Biarpun semakin kuat tekanan yang dikenakan oleh kerajaan Bini Najib keatas pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat, DS Anwar Ibrahim khasnya, Semakin kuat sokongan yang diberikan oleh Rakyat kepada pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat ini.

Biarpun beberapa orang pemimpin Pakatan Rakyat dari PKR telah bertukar menjadi katak, sokongan Rakyat Kepada Pakatan Rakyat tetap tidak berubah.

Ini terbukti dengan kehadiran Rakyat yang besar jumlahnya dalam beberapa siri Ceramah yang dianjurkan oleh Kerajaan Pakatan Rakyat dibeberapa negeri yang dikuasai Pakatan Rakyat.

Di Tapak Ekspo Seberang Jaya sempena dengan malam kemuncak sambutan ‘2 Tahun Kerajaan Pakatan Rakyat Pulau Pinang’ Malaysiakini telah melaporkan lebih dari 10,000 orang telah memenuhi Tapak Ekspo untuk mendengar ucapan dari para pemimpin Pakatan Rakyat yang Hadir..

Inilah juga jawapan kepada artikel ‘Makin kurang pendengar ceramah Anwar ‘ yang telah ditulis oleh Amran Mulup dalam Media UMNO…..
Kesemua gambar-gambar diatas telah dirakam dari kiri pentas
Dua keping gambar diatas pula dirakam dari kanan pentas
Dua keping gambar ini pula dirakam dari tengah-tengah hadirin
Gambar-gambar diatas pula telah dirakam dari belakang hadirindarisungaiderhaka.blogspot.com
1 ulasan:

  1. pemimpin pakatan rakyat bukan katak bro tp babi..hahahhaha...ko tutup je la blog ko ni...da la mcm cibai pastu merapu2....budak hingusan dasar pencacai..aaaaa jgn marah nati kena jual..aku jual ko kt anwar al juburi kang...bawak ky jely tau...pasword mokhtar...bgtau saiz suar skali...

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive