Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Sabtu, April 10, 2010

Gambar Terkini Dari Bukit Jalil



Bahang Final Piala FA kali ini nampak macam kureng sikit la. Tiket pun banyak lagi kot.Nak beli tiket pun tak payah beratur panjang sekitar pukul 3 petang tadi.

Pagi tadi katanya kena beratur panjang dalam hujan renyai-renyai bagi membeli tiket.Sekitar pukul 5 petang tadi hanya kelihatan penyokong Kedah yang memenuhi segenap ruang di perkarangan stadium.Mereka ini penyokong yang datang secara live dari Kedah.



Kegiatan tawar-menawar sedang rancak berlaku. Pandai-pandai cari gerai yang murah. Ada gerai yang menjual t-shirt yang sama dengan harga yang berlainan.Pilih yang paling murah.Dapat save rm2 pun kira ok la...kahkahkah!!! Kebanyakan t-shirt yang dijual terlalu mahal,contohnya t-shirt budak pun sampai rm20..apa barang..




Awek baju pink ni memang cun...hangpa kena pi tengok sendiri.... hehehe!!!











Keadaan lengang di hadapan kaunter tiket sekitar pukul 3 petang tadi.





1 ulasan:

  1. berapa kosong ni ? aku rasa n9 menang 2-1...

    maklumat dah bocor huhu

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive