Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Ahad, Mei 05, 2013

MAKIN PANAS!!! BAGI RASUAH PUN KENA BERSUMPAH

5 ulasan:

  1. Tanpa Nama5/5/13 12:52 PG

    Sebelum nk kondem org, tgk n pndg2 dulu... kaji la dulu... student asal kelantan yg bljar di borneo disponsor tiket flight pergi dan balik oleh pas.. sbelum 2, student2 ni kena pergi angkat sumpah dan berikrar akan mengundi pas... tahu nak salahkn bn ja... bn bagi tiket bas saja pon nak kecoh2.. adoi... kalau pas menang, sapa nak jd pm? Anwar ke? Nik aziz ke? Karpal singh ke? Lim guan eng ke? Nik aziz mmg x la... pas mng, akan berulang tragedi 13 mei...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama5/5/13 1:44 PG

      kepala hotak ngko la... jgn tunjuk sangat kebodohan ngko tu kt org... dah PR menang sape yg nk merusuh kalau bukan geng umno haramjadah??? kasi tong taik kan BN kali ni... samdol

      Padam
  2. mana ada tak adalah kena bersumpah berikrar ngundi pas. bohong!, ni satu lg fitnah, aku saksi sendiri, aku student perantauan, aku claim duit tiket dari dua2 belah pihak. pegi kat bn nak dpt duit claim kena angkat sumpah siap pakai qur'an lg. pegi kat pas bagi nama n no ic, diaorang cek betul aku ngundi kat situ terus diaorang bagi je tak banyak cerita. abang tanpa nama kat atas ni tak boleh pakai la, pastu bikin panas pasal 13 mei apa hal. klu jadi betul pastu tu ditakdirkan dia salah seorg mangsa maut, mati katak je, tak sempat taubat fitnah org. bang mati nak bela bangsa mati katak je bang, mati nak bela tegakkan akidah Tuhan tu baru mati syahid bang.

    BalasPadam
  3. Tanpa Nama5/5/13 2:50 PG

    mmmm "tanpa nama"......paham tak si Husain Chan.....tulis tu

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama tu tolol cakap tak pakai otak,tu pasal madey kutty kata yang tolol aje pengyokong tegar bn,yang pukul sana sini tu siapa penyokong BN? Ramai2 egk berani lah 1lwn1 telor terus hilang.13mei tu siapa yng buat hal?kalau tak tahu jgn pandai2 komen samdul




























    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive