Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comAhad, Mei 05, 2013

PKR HALANG PENGUNDI MERAGUKAN DI PANDAN
Terdapat pengundi yang meragukan muncul di pusat pengundian di Pandan tetapi beredar selepas dibantah oleh agen pengundian Pakatan, dakwa calon PKR Pandan Rafizi Ramli.

Katanya, seorang pemilih di Parlimen itu Seok Leong Yew memaklumkan pasukan petugasnya, terdapat pengundi meragukan didaftarkan menggunakan alamat rumahnya.

Rafizi berkata, pihaknya telah mengedarkan semua nombor kad pengenalan yang meragukan kepada agen pusat pengundian dan setelah itu mereka membuat bantahan.

"Oleh kerana orang kami bantah (pengundi meragukan), dia tinggalkan tanpa mengundi," kata Rafizi dalam sidang media di hadapan ibu pejabat polis daerah Ampang sebelum masuk dan membuat laporan polis berhubung perkara itu.

Rafizi ditemani seorang pengundi Sivaprakasam Kuruppiah yang juga mendakwa alamat rumahnya turut didaftarkan pengundi lain.

MK


NAK TAU CARA CAJ HANDPHONE DI MANA SAJA ANDA BERADA?

2 ulasan:

  1. Jangan biaqpila......tangkap ambil gambar IC & Bangla heret ke balai polis buat laporan. Lepas pilihanraya dakwa SPR.

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama6/5/13 1:13 PG

    hai sahabat?apa kau ckp ni,suka hati kau je bwh org kat balai.bkn slh d angin yg kuat.klu kau mau ke balai kau pegi la sma angin.........haha5 jgn marah itu cuma nasehat jgn ikut suka hati ja cakap???????

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive