Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comIsnin, Ogos 10, 2009

GERGASI LEBIH BESAR MUNCUL DI BATU CAVES -nizar zambryEdisi Tengahari

SELANG BEBERAPA KETIKA,PATUNG GERGASI MUNCUL LAGI DI BATU CAVES.KALI INI LEBIH BESAR DAN LEBIH MENGANCAM.WALAUBAGAIMANAPUN SEHINGGA BERITA INI DITULIS,TIADA SATU PUN FATWA YANG DIKELUARKAN MENGENAI PATUNG GERGASI TERSEBUT.PATUNG GERGASI PERNAH MENGGEMPAQKAN PENDUDUK DAN MENIMBULKAN KONTROVERSI DENGAN BERBAGAI FATWA PADA SUATU MASA DULU.

TIDAK DAPAT DIPASTIKAN IANYA SUPERIMPOSE,IMAGINASI,KARYA SENI ATAU PATUNG SEBENAR KERANA CARA LAMBAIAN TANGANNYA HAMPIR SAMA DENGAN PATUNG GERGASI TERDAHULU,NAMUN APA YANG PASTI,PATUNG DEWA EMAS DIBELAKANGNYA MEMANG WUJUD DI BATU CAVES DAN MEREKA KINI BOLEH BERSAHABAT BAIK.GAMBAR DI ATAS ADALAH PATUNG GERGASI YANG MENIMBULKAN PELBAGAI FATWA SEDIKIT MASA DULU.IA LEBIH KONTROVERSI DARIPADA PATUNG GERGASI TERBARU YANG KURANG MENDAPAT SAMBUTAN DARIPADA MEDIA ARUS PERDANA DAN PEMBUAT FATWA YANG DAHULUNYA RIUH BERBUNYI.
SEHINGGA KINI JUGA TIADA PIHAK YANG BERMINAT UNTUK BERDEMONSTRASI HARAM MEMBANTAH KEWUJUDAN PATUNG GERGASI TERSEBUT.MUNGKIN MEREKA SUDAH MABUK BERDEMO ARAK.

RAMAI YANG BERANGGAPAN PATUNG GERGASI INI MUNCUL UNTUK MENGUJI SEJAUH MANA SOKONGAN YANG BAKAL DITERIMA BERBANDING PATUNG GERGASI TERDAHULU.

E-Jariah: Beri sekali dapat banyak kali...
Daftar SEKARANG!!! Pulangan LUMAYAN !!!
Kelab BlackV6
BELI BUDU,DODOL,SERUNDING ONLINE...SUE 013-9650658
Blog YB Nizar Jamaluddin
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com

3 ulasan:

  1. Takkan u tak tau inilah style umno!!Cuma tau bising,ISA dan rasuah ja!!Yang lain??Apa pun tak tau!!

    BalasPadam
  2. Adakah UMNO/BN cuba memberitahu kaum India yang Najib juga setaraf dengan Dewa Muruga kaum India apabila replika Najib dinaikkan beberapa ratus meter di depan patung besar Dewa Muruga yang berwarna emas - di pintu masuk gua Batu Caves. Samy Vellu dan orang MIC apa komen ???

    BalasPadam
  3. Kurang ajar punya Umno tarak belajar ka..... Tolong kasi hormat sama itu orang india la..... Lu Umno punya orang mau itu India orang kasi sembayang sama Najib ka tambi...

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive