Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

Kasi like saja apa ada hal...

Biaqpila on Facebook
IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Isnin, Mac 15, 2010

Lee Chong Wei Juara All England



BIRMINGHAM, 14 Mac 10 - Pemain perseorangan nombor satu dunia Datuk Lee Chong Wei menjuarai kejohanan Badminton All England, selepas menewaskan pemain muda Jepun, Kenichi Tago, di National Indoor Arena, Birmingham.

Pertarungan yang berlangsung selama 45 minit, berakhir dengan Lee mengatasi pemain Jepun itu dalam 'straight set' 21-19, 21-19.

sports@biaqpila




4 ulasan:

  1. tahniah,tp bola last tue mcm dah out set la..eh kali nie lee chong wei dpt kiss x dari kak mah..hehehe...

    BalasPadam
  2. Klu tengok ulang tayang,bola tu mmg dah keluaq, sbb tu mamat jepun tu tersengih..

    BalasPadam
  3. sepatutnya deuce tu... apapun tahniah buat lee chong wei dan keinichi tago.. hebat budak jepun ni sebenarnya... tapi tak syok la menang cam gini... esok mesti heboh dlm paper kat england..

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama15/3/10 9:52 PG

    jepon tak puashati mesia menang! pasal pakai 2 DATUK...DATUK lee chong wei ngan DATUK misbun....wakakakakaa

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive