Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.comSabtu, Ogos 01, 2009

PERGINYA SEORANG YB YANG BANYAK BERJASA


Jenazah di usung keluar dari rumah beliau di Permatang Pasir .Saat sedih dan puluhan ribu hadir untuk menziarahi Allahyarham.


DSAI turut hadir menziarahi dan bemesra dengan penduduk


Ketua Polis Pulau Pinang Datuk Ayub juga hadir.Turut hadir Dr Hatta Ramli,YB Dr Mujahid Yusuf,Menteri Besar Kedah Yb Azizan Razak,Ustaz Salleh Man,KM Pulau Pinang Lim Guan Eng,pimpinan PKR negeri dan juga penyokong dalam dan luar kawasan.


PERMATANG PAUH-Kehilangan YB Datuk Hamdan memang dirasai oleh penduduk Permatang Pauh kerana jasa dan kemesraan beliau sebagai wakil rakyat selama 3 penggal.Bukan tugas beliau sebagai wakil rakyat dikenang, akan tetapi sebagai wakil rakyat yang memang mesra rakyat dan mudah didekati dan juga senang untuk berbicara.

Kini beliau pergi meninggalkan rakyat Permatang Pauh dan pengganti seperti beliau perlu dicari.Mungkin ada calon yang difikirkan sesuai buat PAS untuk meletak anak tempatan sebagai calon untuk menggantikan Allahyarham Datuk Hamdan....Al-Fatihah..semoga Tuhan mencucuri rahmat ke atas roh beliau.

Ribuan rakyat hadir mengiringi jenazah Allahyarham kerana semuanya penuh yakin bahawa Allahyarham mesra rakyat disepanjang khidmat beliau sebagai wakil rakyat di bawah parlimen Permatang Pauh.Sebutlah nama Hamdan , semua percaya beliau seorang wakil rakyat yang amanah,jujur baik dan mesra.

"Kita mahu wakil rakyat sebegini yang menggantikan beliau di kawasan ini.Sukar untuk dicari ganti ,tetapi ada ,namun pimpinan perlu menentukannya.Masih awal untuk kami bercakap soal ini buat masa ini dan kita tidak mahu wakil yang di pilih nanti jauh sangat dari allahyarham baik dari segi pergaulan dengan penduduk dan juga masyarakat serta baik" demikian tegas seorang penduduk yang di temui.

wrlr


E-Jariah: Beri sekali dapat banyak kali...
Daftar SEKARANG!!! Pulangan LUMAYAN !!!
CARA MENGHAPUSKAN BAU BADAN
BELI BUDU,DODOL,SERUNDING ONLINE...SUE 013-9650658
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com
description:nizar,nizar,nizar,zambry,anwar,najib,umno,umno,umno,umno,manohara,altantuya,manek urai,teoh beng hock
KOMEN
0 KOMEN

0 komen (Sila komen sikit..):

Catat Ulasan

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive