Dey Macha

Dey Macha
NAK TERSENGIH SELALU? SILA LIKE BIAQPILA PAGES

IKLAN BANNER RM30-TEKS RM10 SEBULAN biaqpila(at)gmail.com



Sabtu, Ogos 22, 2009

VIDEO CERAMAH TAKDAK MODAL UMNO BN | Nizar News


Antara penceramah yang berjaya menggeletek hati nurani penonton...

Sapa-sapa nak buang masa sila layan klip video ceramah umno bn ni.Ada lawak,ada sedih,ada kesian tengok depa ni berceramah.Tengok gaya Ketua Unit Pidato Umno berceramah memang membanggakan bagi penontonnya.Inilah yang Umno banggakan dan diusung setiapkali ada pilihanraya.Hampeh kalau ketua pun macam tu...betul tak tuan-tuan? betul tak tuan2? betul tak tuan2? betul tak tuan2?

Dah lah,aku malas nak cerita banyak,hangpa layan la...





E-Jariah: Beri sekali dapat banyak kali...
Daftar SEKARANG!!! Pulangan LUMAYAN !!!
Kelab BlackV6
BELI BUDU,DODOL,SERUNDING ONLINE...SUE 013-9650658
Blog YB Nizar Jamaluddin
Iklan di Biaqpila cuma RM30 sebulan (Iklan Banner+Teks) >> email ke biaqpila(at)gmail.com

2 ulasan:

  1. Memang sampah gile ceramah BN ni.. Aku rase yang datang tu pun mcm terpaksa je.. Kate org attack personal, yang depa gi serang Eli tetiba tu nape pulak..? Rohaizat tu pun sangkut2 je nak deny.. Nmpak fake la... Wake up la BN.. It such a rubbish arguement by them.. TAKBIR..!!!

    BalasPadam
  2. Mcm tu punya ceramah...kah..kah..kahhh...takder value langsung!! hampeehh!! nampak sgt tak sekolah..ckp mcm org takder ilmu, tak educated!! mcm tu kuar dr UIA? Malu..malu...yg keluar dr UIA sepatutnya berckp dgn ilmu, berckp dgn akal...at least, tunjukkan kredibility...memalukan graduan UIA yg lain sj..!!

    Yg dtg dgr plak...keh3...depa tau sapa yg depa angkut mari..muka boring masing2..sungguuuuhh!! cuba tgk semula...!!

    Kesian..kesiaaannn...itulah yg mampu depa ketengahkan...itulah pendengar yg sanggup dtg... aku tak sebut penyokong, sbb semua tu muka bebudak muda..bebudak yg 'kena' dtg...kalau penyokong, hangpa nmpk muka depa lain..muka yg matured, matang, n sedikit senior...mungkin geng2 senior ni dah takdok...tinggal geng2 yg sanggup dtg krn maybe 'upah' kot!! he3...

    BalasPadam

Sendiri mau ingat...

LISTEN TO AL-QURAN ONLINE

Listen to Quran

Blog Archive